h1

Mezzaluna (spinazie-ricotta) met tomatenroomsaus

15 maart 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag gewerkt tot zes uur, en dan moet het vlug vlug gaan met het eten.
Dus twee vlugge receptjes.
Eéntje vegetarisch en eentje voor de grote en kleine tovenaar.
Ingrediënten Mezzaluna
Kant en klare Mezzaluna’s met Spinazie en ricotta (ik heb de mijn gehaald bij AD Delhaize)
1 blik tomatenblokjes
2 sjalotjes
1 el olijfolie
1 el oregano
2 teentjes look
Peper en zout
1 tuinkruidenbouillonblokje
Beetje pili pili poeder
1 klein kartonnetje room
Bereidingswijze
De sjalotjes fijnsnipperen alsook de look en deze glazig laten worden in de olijfolie samen met de gedroogde oregano.
Het blik tomatenblokjes en het bouillonblokje toevoegen, samen met peper en zout en wat pili-pili.
Een kwartiertje laten inkoken op medium vuur.
Het kartonnetje room toevoegen en laten inkoken.
Proeven en verder afkruiden naar smaak.
Pasta afkoken en samen met de saus serveren.

Smakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: