h1

Spaghetti

19 maart 2010

Het Heksenketeltje

Wat hebben we gegeten, ’n lekkere zelfgemaakte spaghetti. Dit staat nogal dikwijls op het menu op vrijdagavond bij huize Heks.
De kids smullen er altijd weer van.
Hoe hebben we dit gemaakt ?
Ingrediënten
100 gr Pancetta in kleine stukjes gesneden
2 uien fijngesnipperd
2 teentjes knoflook geplet
2 wortelen in kleine stukjes gesneden
olijfolie
2 tl gedroogde oregano
500 gr gemengd gehakt
2 bouillonblokjes
Peper en zout
2 blikken tomatenblokjes (400 gram)
Bereidingswijze
Zet ’n grote pan op het vuur en laat pancetta samen met de oregano aanstoven in de olijfolie. Laten bakken tot de pancetta bruin begint te worden, daarna de wortelen en de uien toevoegen en laten aanstoven tot ze ook ’n beetje kleur krijgen.
Gehakt toevoegen en rul laten bakken.
De blikken tomaat toevoegen en 1 blik water toevoegen samen met het peper en zout en de 2 bouillonblokjes.
Minstens anderhalf uur laten sudderen op ’n klein vuurtje.
Eventueel de saus wat indikken met Maizena.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: