h1

Thaise Biefstuk

25 maart 2010

Het Heksenketeltje

Weer ’n vlug receptje vandaag, biefstukreepjes in ’n pikante curry-cocossaus.
Het vlees met de saus is vlugger klaar dan je de rijst kan koken.
Ingrediënten
400 gr biefstuk in stukjes gesneden
2 soeplepels pikante currypasta (ik gebruik altijd Pataks)
2 el olijfolie
1 el boter
1 groot blik cocosmelk
Bosje koriander
Peper en zout
2 zakjes snelkookrijst
Bereidingswijze
Water aan de kook brengen en het rijstzakjes in de aangegeven tijd gaarkoken.
De biefstuk in stukjes snijden en hieronder de olie en de currypasta mengen.
Dit even laten marineren.
De boter smelten in de pan, en de biefstukjes licht aanbakken (niet helemaal doorbakken).
De cocosmelk toegoeven en ’n beetje laten inkoken (eventueel wat maïzena gebruiken).
Afkruiden met peper en zout en de gesnipperde koriander toevoegen.
Serveren met de rijst en ’n frisse salade.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: