h1

Pasta met Truffelroomsaus en Champignons

26 maart 2010

Het Heksenketeltje

Moe van de werkweek en alleen thuis met de kleine tovenaar.
De fut zat er niet in om uitgebreid te koken, dus ’n vlugge pasta, maar daarom niet minder lekker.
Ingrediënten
250 gr Pasta
Wat olijfolie en truffelzout (of gewoon zout)
1 kleine ui
150 gr champignons in schijfjes
Beetje olijfolie
Truffelzout
Peper en Zout
1 opgehoopte theelepel truffeltapenade (Oil & Vinegar)
300 ml room
Beetje kippebouillon
Bereidingswijze
De pasta gaarkoken in ruim gezouten water.
Ondertussen de saus maken.
De ui snipperen en glazig stoven in de olijfolie. De in schijfjes gesneden champignons toevoegen en aanstoven. Kippebouillon van Piet Huysentruyt erbij doen en de room. Laten inkoken en afkruiden met truffelzout, peper en wat gewoon zout.
De opgehoopte lepel truffeltapenade toevoegen en goed mengen.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: