h1

Cake met Pecannoten en Chocolade

28 maart 2010

Het Heksenketeltje

Zondag is hier altijd tijd voor ’n cake ofzo te bakken, ondanks de examenstress hebben we hier maar vlug tijd voor gemaakt.
Zoveel werk is er nu één maal ook niet aan …
Ingrediënten
200 gr zachte boter
200 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
Snufje Zout
4 eieren
200 gr bloem
40 gr melkchocolade in fijne stukjes
35 gr fondantchocolade in fijne stukjes
75 gr pecannoten in stukjes
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 150 ° en ’n bakvorm voor brownies bekleden met bakpapier.
In de keukenrobot de malse boter samen met de suiker, zout en vanillesuiker luchtig opkloppen, tot deze bleek van kleur is geworden.
1 voor 1 de eieren toevoegen en goed mengen.
De bloem in gedeeltes toevoegen en goed laten mengen tot alle bloem is opgenomen.
Met ’n houten lepel de noten en de chocolade toevoegen.
Het beslag overbrengen in de bakvorm en de cake in ongeveer 60 minuten gaar bakken in de oven.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: