h1

Pasta met Champignons en Truffeltapenade

6 mei 2010

Het Heksenketeltje

Ik heb vandaag iets vegetarisch gegeten, de rest van het gezinneke heeft nog Lasagne van gisteren gegeten.
Ik had ’n eenvoudige pasta die op ’n wipke klaar was.
Ingrediënten
1 el olijfolie
1 sjalot fijngesnipperd
120 gr fijngesneden champignons
1 dl witte wijn
2 dl room
2 kl truffeltapenade
1 el peterselie
Peper en zout
Pasta
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar in kokend water (zie verpakking voor de juist tijd)
Ondertussen maken we de saus.
De fijngesnipperde sjalot glazig laten worden in de warme olijfolie.
Hier de champignons toevoegen en laten gaar worden.
De wijn toevoegen en laten inkoken.
De room toevoegen, samen met de tapenade en de peterselie en in laten koken tot sausdikte.
Afkruiden met peper en zout naar smaak.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: