h1

Triple Chocolate Brownie

13 mei 2010

Het Heksenketeltje

 Ik had gedaan met opruimen en poetsen rond ’n uur of vier en de wederhelft was vissen.
Mjah wat gaan we dan doen … koken en bakken natuurlijk.
Allereerst heb ik deze triple chocolate brownie gemaakt en hij is in de smaak gevallen bij de kids.
Hoe maken we dit caloriebommeke …

Ingrediënten
125 gr melkchocolade
125 gr fondant chocolade
115 gr roomboter
300 gr suiker
4 grote eieren
1 tl vanille-extract
120 gr zelfrijzende bloem
Snufje zout
100 gr witte chocolade in kleine stukjes
100 gr melkchocolade
70 gr fondant chocolade
35 gr roomboter
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °
Smelt de eerste hoeveelheden melk en fondant chocolade samen met de 115 gr roomboter au bain marie.
Hierbij dan de suiker voegen en goed doorroeren.
Dan één voor één de eieren toevoegen en goed mengen.
Het vanille-extract toevoegen alsook het zout. Daarna de bloem onder het chocolade mengsel mengen samen met de gehakte witte chocolade.
Een brownie vorm bekleden met bakpapier en invetten en hierin het beslag doen.
45 à 50 minuten bakken in de oven.
Voor het glazuur smelt je dan de overige chocolade samen met de 35 gr roomboter een deze giet je dan over de bovenkant van de brownie.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: