h1

Cake met appel en kaneel

24 mei 2010

Het Heksenketeltje

Toch altijd plezant zo’n vrije dag.
Dus veel in de keuken bezig geweest … Wat hebben we zoal gemaakt, deze cake met appel en kaneel.
Heel simpel te maken en ’n aanradertje.
Ingrediënten
250 gr suiker
4 eieren
1 tl bakpoeder
250 gr gesmolten boter
1 tl vanille-extract
150 gr zelfrijzende bloem
snufje zout
3 appels
50 gr suiker
1 el kaneel
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 170 °.
De appeltjes schillen en in kleine stukjes snijden, en mengen met de kaneel en 50 gr suiker.
De eieren met de suiker schuimig kloppen. (ik doe dit minstens tien minuten).
Hieraan de gesmolten boter toevoegen, de gezeefde bloem, het zout, vanille-extract en de bakpoeder.
Alles goed mengen en hieraan dan het appelmengsel toevoegen.
Overbrengen in ’n ingevette cakevorm en 35 tot 40 minuten laten bakken.

Smakelijk!
Alles goed laten doormengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: