h1

Griekse Aardappeltjes uit de oven

27 mei 2010

Het Heksenketeltjes

Dit was de eerste keer dat ik dit gemaakt had en het was ’n meevallertje.
Zelfs de zoon heeft er veel van gegeten, wat ik niet gedacht had.
Hoe maken wij deze lekkere patatjes
Ingrediënten
750 g grote aardappelen
5 el olijfolie
5 el citroensap
3-4 tenen knoflook
3/4 tl zout
2 tl droge oregano
150 ml water
Bereidingswijze
De aardappelen schillen en in de lengte doormidden snijden en elke helft nog in drie of vier lange repen snijden (al naargelang de grootte van de aardappelen).
Afspoelen en de aardappelen afdrogen en in ’n ovenschotel leggen.
De knoflook uitpersen en samen met de rest van de ingrediënten mengen.
Dit mengsel over de aardappelen doen en alles goed onder elkaar doen.
In de oven plaatsen en in 45 min à 60 min gaar en lichtbruin laten worden.
Heerlijk!

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: