h1

De Perfecte Puree

28 mei 2010

Het Heksenketeltje

Gewone simpele kost vandaag ten huize heks.
De kleine heks was er, en één van die haar lievelingsgerechtjes is puree.
Dus hebben we dat gegeten, met chipolata’s en appelmoes.
Hoe maken we deze perfecte puree nu :
Ingrediënten
10 middelgrote aardappelen
50 ml melk
150 gr goede boter
Peper, zout en nootmuskaat
Bereidingswijze
De aardappelen schillen, in stukken snijden en gaar koken in ruim gezouten water.
Afgieten, de melk eronder doen, samen met de boter en goed afkruiden met peper en zout.
Goed fijnstampen.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: