h1

Kookworkshop

30 mei 2010

Ohohoh, vandaag hadden we onze kookworkshop in restaurant Bar à Gouts in Luik.
Amaaiiiiiii, wat ’n meevaller.
Vele dingen bijgeleerd en heerlijk gegeten.
We waren met acht “koks” en ene “chef”.
Samen ’n viergangen menu bereid en ook helemaal opgegeten!
Lekker ….
Wat stond er op de menu
Aperitief
Le T-Punch au champagne et fruits rouges
Voorgerechten
Crab cake avec Sauce Passion Mangue et Chutney de potiron aux raisins
Duo de st Jacques et foie gras au Porto Blanc et sésame grillé
Hoofdgerecht
Crumble de gambas aux 5 épices et Chutney de potiron aux raisins
Nagerecht
Gaspacho d’ananas, granité de menthe et salsa de fraises fraîches

Lekker!!!

Recepten volgen nog, als we het hier thuis eens gaan maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: