h1

Frittata met Pasta, Spek en Champignons

1 juni 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag iets wat je perfect van restjes kan maken.
Ik heb ook vanalles bijeengegooid wat ik nog in de frigo had liggen.
’n Lekkere frittata, er schoot nog ’n stuk over, wat het ventje morgen gaat meenemen naar het werk.
Ingrediënten
100 gr ongekookte pasta-elleboogjes (vooraf gaarkoken)
100 gr spekblokjes uitgebakken
1 ui, fijngesnipperd en uitgebakken
1 doosje champignons, in stukjes gesneden en uitgebakken
           (hier doe ik op het laatst wat water bij met één klein koffielepeltje kipbouillon van Piet Huysentruyt)
6 eieren losgeklopt
Scheutje room
Peper en zout
3 el fijngesneden peterselie
Bereidingswijze
De gaargekookte pasta mengen met de gebakken uien en spekblokjes en gebakken champignons.
’n Scheutje room toevoegen en ook de losgeklopte eieren.
Nog eens goed afkruiden met peper en zout en de peterselie er onder mengen.
Op ’n laag vuur gaar laten worden.
Hier moet je écht je tijd voor nemen.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: