h1

Champignonroomsaus met roze peper

3 juni 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag heeft het ventje gekookt. Wat stond er op de menu, gegrilde biefstuk met gegrilde aardappeltjes en deze lekker champignonroomsaus met roze peper.
Hoe heeft hij dit gemaakt
Ingrediënten
500 gr champignons
1 prei kleingesneden
2 el peterselie fijngesnipperd
1 el droge roze peperkorrels, fijngestampt
1 tl kipbouillon van Piet Huysentruyt
1 klein doosje room
Peper en zout
Bereidingswijze
De champignons en prei stoven in ’n beetje gesmolten boter tot ze beetgaar zijn.
De room en de kipbouillon erbij doen.
De roze peperbolletjes erover verdelen, samen met de peterselie, peper en zout.
Saus laten inkoken.
Proeven en nog afkruiden naar smaak met peper en zout.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: