h1

Biefstuk met Roze-peper roomsaus met champignons

21 juni 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag nog maar eens ’n vlug receptje.
Gegrilde biefstuk met gebakken patatjes en deze roomsaus met roze peper en champignons.
Hoe maken we dit klaar :
Ingrediënten
250 gr champignons in fijne schijfjes gesneden
1 el boter
Versgemalen peper
Zout
1 el ingelegde roze-peper bolletjes
1 klein doosje room
Bereidingswijze
De champignons bakken in de boter tot ze lichtbruin beginnen te zien.
Peper en zout toevoegen en nog even laten stoven.
De room toevoegen en de roze peperbolletjes.
Laten inkoken tot de gewenste dikte.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: