h1

Gebraad met Honingkorst met Kruiden

1 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag eens ’n varkensgebraadje klaargemaakt op ’n andere manier.
Het was lekker, alhoewel de kinderen de bovenkant eraf gedaan hadden … maar voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Ingrediënten
1 varkensgebraadje van ongeveer 1 kg
1 el fijngesnipperde rozemarijn
1 el fijngesnipperde peterselie
1 el fijngesnipperde thym
2 el honing
100 gr panko of paneermeel
25 gram zachte boter
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 180 °
Het gebraadje kruiden met peper en zout en kort en hevig aanbraden in wat boter.
Overbrengen in een ingevette ovenschaal.
De overige ingrediënten samen mengen tot ’n massa die je kan insmeren over je gebraadje.
’n Goede dikke laag hiervan aanbrengen.
40 tot 45 minuten laten bakken in de oven tot de korst goudbruin ziet.

Smakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: