h1

Witte Chocoladetaart

1 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Ik had hier nog ’n receptje liggen wat ik lang geleden eens heb overgeschreven van het internet. Ik weet begod niet meer van welke site het kwam, maar het zag me er lekker uit ….
Dus gisterenavond gemaakt en vandaag van gegeten … Lekker!
Zeker voor herhaling vatbaar
Ingrediënten
18 bastognekoekjes van LU
100 gr gesmolten boter
500 ml volle slagroom
4 el melk
400 gr witte callebaut chocolade
Bereidingswijze
De bastognekoekjes in de keukenrobot heel fijn malen, er mogen geen dikkere stukjes meer inzitten.
De boter eronder mengen.
In ’n ingevette en met bakpapier beklede bakvorm dit mengsel over de bodem gelijkmatig verdelen en goed aandrukken.
De witte chocolade au bain marie smelten en iets laten afkoelen.
De room samen met de melk licht opkloppen, er mogen zeker geen harde pieken gevormd worden, de room met van de mixer mooi egaal aflopen.
De room mengen met de chocolade.
Dit mengels over het koekjes mengsel verdelen.
Zeker één nacht laten opstijven in de frigo.
Je kan deze taart versieren met rode vruchten naar smaak.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: