h1

Biefstuk met Roze Peper Roomsaus

11 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag hadden ze hier zin in frietjes met biefstuk. Dus ik naar de slachter, drie biefstukken halen voor de twee bengels en de grote mijnheer. Geloof het of niet, ik had zo’n drie japen bij zoals hierboven op de foto en de grote en kleine mijnheer hebben dit dus helemaal opgegeten en de kleine dame heeft d’n hare ook bijna helemaal opgekregen …. Van eetlust gesproken!
Ingrediënten
3 entrecôtes
Flink wat roomboter
Roze Peperkorrels op azijn
Beetje water
Peper en zout
Klein doosje room
Bereidingswijze
De entrecôte naar keuze bakken in de boter (hier hebben ze het graag saignant).
Het vlees eruit halen en in het achtergebleven bakvet twee eetlepels roze peperkorrels doen met goed wat van de azijn erbij.
Even laten bakken en dan ’n beetje water erbij doen voor het aanbaksel los te maken.
Het potje room erbij doen en even goed laten doorkoken zodat je een mooi gebonden saus krijgt.
Proeven en afkruiden met peper en zout.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: