h1

Cake met Geconfijt Fruit

15 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Om de dag toch niet helemaal lui af te sluiten hebben we nog ’n cake gemaakt met geconfijte vruchtjes.
Heel gemakkelijk en toch heel smakelijk.
Hoe hebben we deze gemaakt ….
Ingrediënten
175 gr boter op kamertemperatuur
125 gr suiker
3 eieren
Snuifje zout
250 gr zelfrijzende bloem
150 gr geconfijte vruchtjes
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 180 °.
De zachte boter goed mengen met de suiker, hiervoor moet je echt je tijd nemen.
Dan één voor één de eieren toevoegen. Het volgende ei pas toevoegen als het vorige ei helemaal opgenomen is.
Daarna het snufje zout erbij doen en deel per deel de bloem.
Op het laatste de vruchtjes er onder mengen.
De bakvorm invetten en het beslag erin doen.
50 à 60 minuten bakken.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: