h1

Gevulde Tomaten

19 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Ik had nog romatomaten in de frigo liggen, deze zijn eigenlijk te klein voor gevulde tomaten van te maken, maar ze waren evengoed heel lekker …
En op zich weer ’n heel gemakkelijk gerecht.
Ingrediënten
4 romatomaten, in de helft doorgesneden en het vruchtvlees eruit gehaald
300 gr gemengd gehakt
3 ajuinepijpkes fijngesnipperd
4 el paneelmeel
1 ei
Peper en zout
1 bosje koriander van de steeltjes ontdaan
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe alle ingrediënten, behalve de tomaten bij elkaar en meng dit goed.
Vul de acht helftjes goed met ’n bolletje gehakt en druk goed aan.
In in met olijfolie ingevette ovenschotel plaatsen en in 40 à 45 minuten gaar laten bakken in de oven.

Smakelijk!

Advertenties

2 reacties

  1. Lijkt me heerlijk. Gooi je het vruchtvlees van de tomaten weg of moet dat wel door het gehakt.

    Groetjes,

    Ruud


    • Hey Ruud, ik had het weggedaan omdat wij niet van die pitjes houden.
      Maar je kan het zonder problemen door het gehakt doen, ik zou dan wel het eitje weglaten, anders wordt het vlees te ‘nat’.
      Groetjes
      Brigitte



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: