h1

Gevulde Champignons

25 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag eens gevulde champignons proberen te maken, ze waren wel lekker, maar ik vond ze ’n beetje droog, volgende keer toch maar ’n sauske erbij maken.
Eigenlijk heel gemakkelijk te maken.
Ingrediënten
9 grotere champignons
1 sjalotje fijngesnipperd
2 knoflookteentjes
150 gr gehakt
2 schijfjes Italiaanse Hesp
1 kl tomatenpuree
1 takje rozemarijn
1 takje thym
Peper, zout en Nootmuskaat
Beetje boter
Beetje Olijfolie
2 el Peterselie
50 gr Mozarella geraspt
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 250 graden.
In ’n beetje boter  het gesnipperde sjalotje, de steeltjes van de champignons en de knoflook glazig laten worden. Als de uien zacht zijn geworden voeg je de rozemarijn toe, de thyp en het gehakt toe, rul bakken tot het niet meer roze ziet.
Daarna voeg je het koffielepeltje tomatenpuree toe en bijkruiden met peper, zout en nootmuskaat.
Verse Peterselie toevoegen.
’n Ovenschotel invetten met de olijfolie. De champignons hierin zetten en ze opvullen met het gehaktmengsel.
De kaas erover strooien en in de oven plaatsen.
In ’n dertigtal minuten de champignons laten gaar worden.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: