h1

“Blondie” met Pistache-nootjes

28 augustus 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag eens ’n Blondie gemaakt ipv ’n Brownie, en het is goed gelukt, ik heb ook mijn nieuwe cutter gebruikt om er hartjes van te maken …
Goedgekeurd door de zoon …
Ingrediënten
125 gr witte chocolade in kleine stukjes
60 gr boter
2 grote eieren
1/2 tl zout
150 gr suiker
150 gr zelfrijzende bloem
100 gr gehakte pistache-nootjes
1 zakje vanillesuiker
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 170 graden.
De chocolade samen met de boter au bain marie smelten.
De eieren samen met de suiker en vanillesuiker goed lobbig kloppen. Toch zeker ’n minuut of vijf tot je ’n mooi dik mengsel hebt.
Dan met ’n houten lepel het chocolademengsel onder het suikermengsel doen. Gewoon zachtjes eronder roeren.
Daarna voeg je op dezelfde wijze de bloem toe en de nootjes.
Ongeveer veertig minuten laten bakken in de oven.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: