h1

Rolletje van Italiaanse Hesp

29 augustus 2010

Het Heksenketeltje

We hadden vandaag wat vroeg gegeten bij mijn mama en papa en om tien uur had mijnheer hier nog wat honger.
Vlug in mijn koelkast gedoken en wat laat-avondsnacks gemaakt … Vlug en toch lekker.
Ingrediënten
Vijf schijfjes Italiaanse Hesp
Wat rucola
Boursin Cuisine Look en Fijne Kruiden
Bereidingswijze
De hesp insmeren met de boursin cuisine, wat rucola erover verdelen en oprollen.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: