h1

Pasta met Roze Roomsaus

3 september 2010

Het Heksenketeltje

Ik had geen zin in gewone spaghetti bolognese en heb voor mij ’n ander sauske gemaakt. Beetje spekjes, sjalotje, kruidenspul, room en klaar was het ….
Ingrediënten
100 gr spekblokjes
1 sjalotje fijngesnipperd
Beetje water
Klein potje room
1 el Bruschetta Kruiden
1 el tomatenketchup
Peper en zout
Bereidingswijze
Het spek in ’n beetje olie aanbakken tot het ’n kleurtje begint te krijgen.
Hierna voeg je het sjalotje toe en laat alles nog even mooi bakken.
Een klein beetje water toevoegen voor het aanbaksel los te maken.
Het potje room erbij doen, alsook de bruschetta kruiden en de tomatenketchup.
Goed laten inkoken. Bijkruiden naar smaak. (ikzelf had er nog wat extra bruschetta-kruiden in gedaan).

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: