h1

Ravioli met Rivierkreeftjes en Mascarpone

4 september 2010

Het Heksenketeltje

En dit was de laatste van de drie raviolis. Voor mijn smaak de lekkerste van de drie ….
Ingrediënten
200 gr rivierkreeftjes
1 klein potje mascarpone
2 el Parmezaan
Peterselie
Gesnipperde Basilicum
Goed wat zout en peper
Extra half potje mascarpone
Half bouillonblokje
Piet Huysentruyt Italiaanse Kruiden
Beetje room
Peper en zout
Bereidingswijze
Hier gebruiken we weer 1/3 van het pastadeeg.
Voor de vullig doe je de rivierkreeftjes in de cutter en maakt ze heel fijn. Doe hieronder het volledige potje mascarpone, de parmezaan, goed wat peper en zout en de verse basilicum en peterselie.
Hier gebruik je weer dezelfde werkwijze. Op één pasta vel verdeel je hoopjes van de vulling en je legt er ’n ander pasta vel over.
In mooie vierkantjes snijden.
Ook deze moeten maar ’n drietal minuutjes koken.
Voor de saus smelt je ’n half potje Mascarpone in ’n potje en doet hierbij de bouillon, de Italiaanse kruiden (1 el), de room en goed wat peper en zout.
Nog wat extra gesnipperde basilicum erdoor en nog even laten doorwarmen.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: