h1

Vegetarische Pasta met Courgette en Room

7 september 2010

Het Heksenketeltje

Ik had nog veel groenten over van gisteren en de mannekes wouden dat vandaag terug eten. Dus voor hun terug de gestoofde boontjes, de bloemkool in witte saus, verse opgebakken patatjes en ’n kippebraadworst erbij.
Ik heb dan voor mij ’n heeeeel vlugge pasta klaar gemaakt.
Ingrediënten
Spirellipasta
1 courgette
Knoflookolie
Olijfolie
Peper
Zout
Look
Beetje groentenbouillon
Beetje Water
2 dl melk
1 dl room
1 el bruschettakruiden
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Ondertussen maak je de saus.
Snij de courgette in kleine blokjes. Verwarm een beetje knoflook olie en goed wat gewone olijfolie in ’n pan en bak hierin de blokjes courgette tot ze ’n mooi kleurtje beginnen te krijgen.
Blussen met wat water en ’n half blokje groentenbouillon erbij doen.
De room en melk toevoegen en laten inkoken.
Bijkruiden met de bruschette-kruiden en peper en zout naar smaak.
Als de saus nog te lopend is, kan je eventueel nog sausbinder bijvoegen.
De gare pasta bij de saus voegen en eten maar.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: