h1

Provencaalse Saus

11 september 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag eigenlijk heel gewone kost hier, kipbrochetten, met zelfgemaakte provencaalse saus en zelfgemaakte frietjes.
Het heeft gesmaakt!
Ingrediënten
2 uien in blokjes gesneden
1 groene en 1 rode paprika in blokjes gesneden
4 kleine wortelen in kleine rondjes gesneden
2 teentjes knoflook fijngesnipperd
1 tl provencaalse kruiden
1 el knoflookolie en 1 el olijfolie
1 blik gepelde tomaten
1 half blik water
1 bouillonblokje Italiaanse Kruiden
Peper, zout, Pili-Pili
2 el tomatenketchup
Bereidingswijze
De olijfolie en knoflookolie warm laten worden en hierin de groentjes allemaal aanstoven samen met de provencaalse kruiden en de look.
Het blik gepelde tomaten toevoegen alsook het water en het bouillonblokje.
Tomatenketchup toevoegen, peper en zout en goed wat Pili-Pili.
Zeker ’n half uurtje op ’n zacht vuurtje laten sudderen.
Proeven en eventueel nog bijkruiden.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: