h1

Pasta met Spek en Tomatenroomsaus

12 september 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag waren zoonie en ik alleen omdat het ventje naar de voetbal is.
Dus heb ik ’n vlugge pasta gemaakt, dat gaat er altijd wel in.
Ingrediënten
300 gr spirelli pasta
100 gr spekblokjes
1 kleine ui gesnipperd
1 el gedroogde oregano
200 ml gezeefde tomaten
200 ml room
Half koffielepeltje Piet Huysentruyt Kippenbouillon
Peper en zout en lookpoeder
Bereidingswijze
De spekblokjes aanbakken in wat boter. Als ze ’n bruin kleurtje beginnen te krijgen voeg je de gedroogde oregano toe en ook de ui.
Even laten bakken tot de ui zacht begint te worden.
De gezeefde tomaten toevoegen en even laten uitkoken zodat de wrange smaak van de tomaten verminderd.
De room toevoegen en bijkruiden naar smaak met peper, zout en lookpoeder.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: