h1

Omelet de Luxe …. Mjam!

24 september 2010

Het Heksenketeltje

Het ventje had zin in hamburgers met rauw witloof en gebakken patatjes. Nu is dat écht mijn ding niet, en ik ben in de frigo eens gaan rommelen voor iets anders voor mij en het is ’n omelet geworden met vanalles lekkers in!
Ingrediënten
3 eieren
4 schijfjes Italiaanse Hesp in kleine snippers gesneden
100 gr champignons in fijne schijfjes gesneden
1 rode ui in dunne halve maantjes gesneden
Peper en zout
2 el verse peterselie fijngesnipperd.
Bereidingswijze
Eerst de champignons een beetje aanstoven in wat boter tot ze mooi bruin gebakken zijn.
Apart houden in ’n kom.
Daarna de ui samen met de hesp goed aanbakken in wat boter tot de hesp krokant is.
Samen bij de champignons in het kommetje doen.
Drie eieren loskloppen en hierbij het mengsel doen, samen met wat peper en zout en de peterselie.
Op ’n zacht vuurtje de omelet aan één kant mooi bruin bakken en dan de omelet omdraaien in de pan en ook de andere kant mooi bruin laten worden.
Serveren met brood.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: