h1

Zoonie’s zelfgemaakte worstebroodjes

3 oktober 2010

Het Heksenketeltje

Van het gehakt wat hij dus gemaakt had (zie hier voor het recept) heeft hij dan daarna worstenbroodjes gemaakt.
En ze waren lekker!
Ingrediënten
8 plakjes bladerdeeg, ontdooid
600 gr van het zelfbereide gehakt
1 losgeklopt eitje
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De plakjes bladerdeeg op de tafel leggen en één uit-einde insmeren met eigeel, ongeveer de breedte van ’n duim.
Aan de andere uiterste zijde leg je dan ’n rolletje gehakt van ongeveer 75 gr.
Je rolt het rolletje op zodat het mooi sluit aan de kant van het eigeel.
Mooi aandrukken met ’n vork en volledig insmeren met het losgeklopt ei.
Dit herhaal je acht keer.
Op ’n bakplaat ’n vel bakpapier leggen en hierop de worstenbroodjes leggen.
Ongeveer ’n vijfentwintig minuten bakken in de warme oven.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: