h1

Pasta met Kip en ’n Honing-Mosterdsausje

14 oktober 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag ’n vlugge pasta omdat ik nog naar de Zumba ga voor de eerste keer. Ik heb maar niet gegeten voor ik ging …
Het was wel ’n lekker sausje …
Ingrediënten
1 dubbele kipfilet
2 gesnipperde preien
1 gesnipperde ui
300 ml room
2 el honing
2 el graantjesmosterd
Beetje groentenbouillon van Piet Huysentruyt
Cayennepeper
Peper en zout
Bereidingswijze
Snij de kip in kleine stukjes en kruid ze peper en zout en lookpoeder.
Aanbakken in olijfolie en boter tot ze bruin begint te worden.
Dan de prei en uien toevoegen en deze zacht laten worden.
Daarna de room erbij doen, de honing, mosterd en de groentenbouillon. De saus laten inkoken.
Proeven en afkruiden met cayennepeper, zout en peper.
Wij hebben dit gegeten met ’n pasta.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: