h1

Champignonroomsaus

24 oktober 2010

Het Heksenketeltje

Bij het hespengebraadje hoort natuurlijk ’n lekker champignonsauske.
Ingrediënten
500 gr champignons
1 el olie
1 el boter
Beetje water
1 kl groetenbouillon van Piet Huysentruyt
Peper, zout en lookkruiden
Klein doosje room
Bereidingswijze
De champignons in stukjes snijden en aanbakken in de olie en de boter.
Als ze mooi aangestoofd zijn en ’n lichtbruin kleurtje beginnen te krijgen, kruid je ze met peper, zout en de lookkruiden.
Hierna voeg je wat water toe, niet teveel met hierin het koffielepeltje bouillon.
Laten smelten en de room toevoegen.
Saus goed laten inkoken.

Smakelijk!

Advertenties

One comment

  1. […] This post was Twitted by etenbloggers […]



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: