h1

Pasta met Kip en Pestoroomsaus

17 november 2010

Het Heksenketeltje

Met de pesto die ik gemaakt had, heb ik ’n pastasaus gemaakt. Ikzelf had er nog gebakken courgetteblokjes bij gegeten. De rest van de familie heeft dat niet graag ….
Ingrediënten
2 enkele kipfilets in kleine stukjes gesneden
Peper, zout en lookpoeder
300 ml room
1 el Piet Huysentruyt Groentenbouillon
Peper en zout
5 el zelfgemaakte pesto + wat extra om af te werken
1 courgette in kleine blokjes gesneden en opgebakken in olijfolie met peper en zout (optioneel)
Bereidingswijze
Wat boter en olie in ’n anti-kleefpan laten smelten en hierin de spekblokjes die je gekruid hebt met peper, zout en lookpoeder, mooi bruin laten bakken.
De room toevoegen en de groentenbouillon.
Laten inkoken tot ’n mooie dikke saus en eventueel afsmaken met nog wat meer peper en zout.
Als de saus goed dik en ingekookt is haal je ze van het vuur en voeg je de vijf lepels pesto toe.
Serveren met pasta en afwerken met nog wat extra pesto.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: