h1

Pesto

17 november 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag heb ik eens zelf Pesto gemaakt voor bij ’n pasta.
Helemaal niet moeilijk en dadelijk klaar.
Ingrediënten
30 gr geroosterde pijnboompitten
2 el parmezaanse kaas
30 gr basilicum
3 teentjes knoflook, fijngeperst
Peper en zout
1 dl olijfolie
Bereidingswijze
In de blender alle ingrediënten mixen tot dit heel fijn gesnipperd is.
Daarna in ’n paar keren de olijfolie erbij doen tot je ’n gladde pasta hebt.
Afkruiden naar smaak met peper en zout.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: