h1

Gebakken Patatjes met Appelmoes en Chipolata

18 november 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag moest het vlug vlug gaan. Dus gebakken patatjes met appelmoes (uit ’n pot!) en gebakken chipolata’s.
Ingrediënten
Koude gekookte aardappelen
Boter en wat olijfolie
Zout
Dolce Vita Kruiden van Piet Huysentruyt
Bereidingswijze
De boter laten smelten samen met de olijfolie.
Als de boter goed warm is de aardappelen toevoegen en de kruiden.
Mooi bruin laten bakken.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: