h1

Italiaanse Aardappeltaart

19 november 2010

Het Heksenketeltje

Vandaag eens iets geprobeerd met vanalles wat ik nog in de frigo had liggen.
De foto ziet er niet formidabel uit maar de smaak was goed … Het ventje neemt morgen de overschot mee werken …
Ingrediënten
1 kg aardappelen, geschild en in dunne schijfjes gesneden
3 kleine uien, in dunnen ringen gesneden
Lookolie, olijfolie en boter
200 gr Mozarella geraspt
3 dl room
2 eieren
Peper, zout en lookkruiden Piet Huysentruyt
200 gr pancetta (dun gesneden)
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De boter, olijfolie en beetje knoflookolie laten warm worden en hierin de aardappelen en de uien licht aanbakken (tot ze bruin beginnen te worden).
In ’n ovenschotel doen en goed verdelen.
Hierover verdeel je de geraspte mozarella.
De room klop je op met de eieren en kruid je naar smaak.
Over de kaas verdelen.
De pancetta mooi over de kaas verdelen.
De ovenschotel ’n dertigtal minuten in de oven plaatsen.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: