h1

Trostomaatjes uit de oven

24 januari 2011

Het Heksenketeltje

En dit was ons tweede bijgerechtje vandaag.
Ook zo’n simpel gerechtje om te maken.
Ingrediënten
’n zevental middelgrote trostomaten
1 el bruschetta kruiden van Oil & Vinegear
olijfolie
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 200 graden.
In ’n vuurvast schoteltje de doormidden gesneden tomaten leggen en daarover de bruschetta kruiden verdelen en overgieten met goed wat olijfolie.
’n Half uurtje laten bakken in de oven

Smakelijk!

Advertisements

2 reacties

  1. We hebben vanmiddag de trostomaatjes uit de oven geprobeerd. Simpel, niet veel werk maar zalig lekker!!!


    • Hey,
      Inderdaad hé! 🙂
      Is eens wat anders dan ’n gewoon koude tomaat



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: